Wie schrijft?

Luuk Janssen

Mijn motto is "je moet kunnen doen wat je wilt, maar alleen als het cool is".

Deze blog gaat over astronomie, maar we behandelen ook andere dingen, zoals ruimtevaart, zonne-energie, maan, planetaire en meteorenregens, en nog veel meer. In deze blog bedek ik ongeveer een maand aan onderwerpen over mijn vrije tijd. U een archief van de oude blog hier zien. Als je vragen of suggesties hebt, plaats ze dan hieronder, we zullen proberen je te helpen. Ik studeer momenteel aan de Universiteit Utrecht, maar sta open voor elke kans die mij nuttig voor je zou maken. Ik ben ook geïnteresseerd in alle aspecten van astrofysica en kosmologie. Als je contact met me wilt opnemen en me een baan wilt aanbieden, neem dan hier contact met mij op! Het doel van deze blog is om mijn passie met u te delen en om u te inspireren met wat astronomie is.

Toen ik deze blog in 2018 begon, ging het alleen over Telescope, nu ben ik een groot voorstander van "telescoop in een doos". Ik deel ook over de wetenschappelijke ontdekkingen die ik vond met telescopen.

Ik werk op dit gebied voor vele jaren en hebben mijn uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat ik schrijf zeer interessante en informatieve artikelen. Dus, ik denk dat ik alle informatie voor je heb gezet zodat je een keuze maken uit de beste telescoop om je geld aan uit te geven. En als u voor deze telescoop kiest, heeft u ook de mogelijkheid om een telescoop met accessoires te kopen voor veel meerwaarde. Dus, neem de tijd om uit te vinden welke telescoop het beste voor u is. Dus hier geef ik u mijn lijst van top 10 telescopen voor 2017. Zoals ik mijn bronnen in een tabel heb gezet, zal ik de telescooppagina koppelen.

Leven

Toen ik in 2011 mijn school afrondde, werd ik professioneel fotograaf, dus besloot ik astronomie als mijn beroep eens te proberen. Ik heb sindsdien veel geleerd over het onderwerp en hebben een aantal grote ontdekkingen en opmerkingen en kijk ernaar uit om verder te gaan met dit avontuur in 20

Ik woon in Nederland met mijn vrouw en twee kinderen, die houden van astronomie en wetenschap, en alle grote ontdekkingen en observaties die daarbij komen. Een snelle achtergrond over mij Ik ben geboren op 2 september 1989. Mijn vader was boer en mijn moeder was opticien. Mijn ouders hebben me altijd geleerd om een goede burger te zijn. Ik hou ook van lezen, sport kijken en video- en audio-opnames maken. Mijn favoriete tv-programma's zijn Star Wars, Doctor Who en The Walking Dead. Ik zou graag spreken met iedereen die geïnteresseerd is in astronomie en astrofysica, of een leek of een professionele astronoom. Mijn passie is om mijn kennis te gebruiken om de gemeenschap te helpen en om mensen te helpen leren over wetenschap, en om het universum om hen heen te zien. Ik ben ook een grote fan van The Simpsons en Game of Thrones.

Ik heb veel ervaring, want ik ben een van de weinige mensen in de wereld die heeft gedaan een groot deel van de telescoop gebouw en ik heb ook betrokken geweest bij veel van de astronomische en technische problemen die gepaard gaan met telescopen.

In deze blog wil ik een klein overzicht geven van alle telescoopproblemen die je tegenkomen, en hopelijk ook een paar van de projecten introduceren waar ik aan heb gewerkt. Ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe onderwerpen om over te schrijven. Deze blog zal worden bijgewerkt als nieuwe en interessante onderwerpen ontstaan. De nieuwste blog post is iets meer dan een jaar oud, en is mijn laatste toevoeging aan de telescoop lijst. Het werd geschreven in oktober 2012, maar zal blijven bijgewerkt als de huidige telescoop kwesties op de voorgrond komen. Ik zal ook proberen om een lijst van de top telescoop-gerelateerde onderwerpen en berichten te houden, en zal proberen om het zo up-to-date als ik kan.

Mijn vader vertelde me altijd dat als je astronomie studeert je een wetenschapper worden, en hij had gelijk! Mijn vader is een van de weinige mensen die daadwerkelijk studeerde astronomie en het gebied van astro-fysica. Dat maakte het heel gemakkelijk voor mij om ervoor te zorgen dat ik een solide achtergrond in astrofysica en astro-fysica. Zoals u weet, heb ik een Bachelor of Science in de astronomie van de Universiteit van Amsterdam, en ik ben nog steeds een student van dit onderwerp om de technische competentie te hebben om een professionele astronoom te kunnen zijn.

Mijn verhaal begint in september 2009 toen mijn vader stierf. Ik was net terug van vakantie en ik besloot om een beetje geld te maken om terug te sturen naar mijn vader een deel van het geld dat hij had verdiend. Na enkele gesprekken met mijn vrienden in de lokale astronomie club, we allemaal eens over een plan: we zullen een telescoop-show in favoriete café van mijn vader, een lokale pub genaamd Droms.